Γνωρίστε τον τρόπο ζωής του Brasil Suites...

Ανακαλύψτε έναν κόσμο ασύγκριτης κομψότητας, ζεστής φιλοξενίας και μοναδικών υπηρεσιών στην πιο κοσμοπολίτικη περιοχή της Αθήνας. Το ξενοδοχείο Brasil suites προσκαλεί τους επισκέπτες του σ' ένα μοντέρνο και ζεστό περιβάλλον, δημιουργώντας εξατομικευμένες εμπειρίες για όλους.

Λίγα τετράγωνα από το κέντρο της Γλυφάδας και κοντά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, οι σουίτες μας έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους επισκέπτες την αίσθηση ενός σπιτιού μακριά από το σπίτι.
Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, δημιουργήσαμε το ιδανικό μέρος για να μείνετε και να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τις μοναδικές υπηρεσίες μας. Ξεκινήστε τη μέρα σας μ' έναν καφέ στο Brasil café & restaurant και επιστρέψτε αργότερα για ένα γεύμα με βραζιλιάνικες και διεθνείς επιρροές. Όταν ο καιρός το επιτρέπει, μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσιστικό κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα.

Η Γλυφάδα θεωρείται μία από τις πιο καλές περιοχές της Αθήνας, μια απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα της πόλης. Είναι ένα μέρος με έντονη νυχτερινή ζωή, ειδικά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, υπέροχους πεζόδρομους, γκουρμέ εστιατόρια και γοητευτικές μπουτίκ. Η ιδανική τοποθεσία του ξενοδοχείου Brasil suites θα σας δώσει απεριόριστες ευκαιρίες, πολλά μέρη για να επισκεφθείτε και πολλές δραστηριότητες για να εξερευνήσετε. Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας απέχει μόλις 20 λεπτά από το ξενοδοχείο. Για να γίνει ακόμα πιο ευχάριστη η διαμονή σας στην Αθήνα, μπορούμε να οργανώσουμε ιδιωτικές ή ομαδικές εκδρομές σε αρχαιολογικά αξιοθέατα, μουσεία ή άλλες λειτουργίες του ενδιαφέροντός σας. Το προσωπικό μας θα είναι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Μην το σκέφτεστε περισσότερο! Κάντε την κράτησή σας στις σουίτες Brasil και αφεθείτε στην υπέροχη φιλοξενία και πολυτέλεια που σας προσφέρουν οι σουίτες του ξενοδοχείου μας αλλά και η μοναδική περιοχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας.