Νιώστε τη μαγεία των εορτών στην Αθήνα και το ξενοδοχείο Brasil suites!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αν ψάχνετε για τον ιδανικό προορισμό διακοπών, η Αθήνα θα πρέπει να είναι στο νούμερο ένα στη λίστα σας. Εξίσου όμορφη χειμώνα και καλοκαίρι, είναι η πόλη με το πιο εορταστικό πνεύμα στην Ελλάδα. Από τη διακόσμηση και το πλήθος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων μέχρι τα παζάρια και τις αμέτρητες επιλογές διασκέδασης, η Αθήνα καλωσορίζει τους επισκέπτες της και υπόσχεται να τους δώσει λίγο από τη μαγεία αυτών των ημερών.
Το πνεύμα των Χριστουγέννων έχει φτάσει ήδη από τα μέσα Νοεμβρίου, και σε συνδυασμό με τον καλό καιρό ευνοούν τους περιπάτους στην πόλη. Η Αθήνα είναι ο νούμερο ένα προορισμός για όσους θέλουν να γνωρίσουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας. Αυτή η περίοδος που η κίνηση είναι μειωμένη σε σχέση με το καλοκαίρι είναι ιδανική για να περπατήσετε στις γραφικές συνοικίες της πόλης όπως η Πλάκα και τα Αναφιώτικα, αλλά και να επισκεφτείτε τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς της χώρους. Στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Συντάγματος, θα απολαύσετε δωρεάν συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται όλο τον Δεκέμβριο.

Η Αθήνα φημίζεται επίσης για την αγορά της, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ένας από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, η οδός Ερμού είναι το σημείο εκκίνησης για κάθε επισκέπτη. Αντίθετα, στην ανοιχτή αγορά στο Μοναστηράκι μπορείτε να ψωνίσετε βιβλία, αναμνηστικά και αντίκες για να εμπλουτίσετε τις συλλογές σας. Στην ίδια περιοχή θα βρείτε πολλές Χριστουγεννιάτικα παζάρια και πάγκους που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από άλλα ευρωπαϊκά χριστουγεννιάτικα παζάρια. Εάν επιλέξετε το ξενοδοχείο Brasil suites για τη διαμονή σας τότε μπορείτε να ψωνίσετε τα δώρα σας στις γοητευτικές μπουτίκ της Γλυφάδας και της Κηφισιάς. Είτε επισκέπτεστε την Αθήνα μόνοι σας είτε με τον σύντροφό σας ή την οικογένειά σας, υπάρχουν πολλά Χριστουγεννιάτικα event για να ανακαλύψετε! Εκτός από την πλατεία Συντάγματος, στην πλατεία Κοτζιά και τους Εθνικούς Κήπους της Αθήνας θα βρείτε πολλές εκδηλώσεις και εργαστήρια με θέμα τα Χριστούγεννα για να κάνετε τις αγορές σας. Και φέτος, η καρδιά των Χριστουγέννων θα είναι στην Τεχνόπολη και στο "The Christmas Factory", με φανταστικά εργαστήρια, απίστευτες εκπλήξεις και πολλά συναρπαστικά γεγονότα για εσάς και τα παιδιά σας.

Η νυχτερινή ζωή της Αθήνας είναι γνωστή και ειδικά σε μια εορταστική περίοδο όπως αυτή. Τα Χριστούγεννα η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμη πιο μαγευτική με τα εκθαμβωτικά φώτα των διακοσμήσεων να την καθιστούν ακόμα πιο εντυπωσιακή. Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Λυκαβηττό και να απολαύσετε την εκπληκτική πανοραμική θέα της πόλης. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλές ταβέρνες και εστιατόρια για τα γεύματα σας ή τα μπαρ για ένα κοκτέιλ ή ένα ποτήρι κρασί. Επισκεφθείτε τα τοπικά ζαχαροπλαστεία για να δοκιμάσετε τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά της Ελλάδας, όπως οι «κουραμπιέδες» και τα «μελομακάρονα».

Ζήστε μια αυθεντική ελληνική εμπειρία Χριστουγέννων σε ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη της Ελλάδας. Η Αθήνα σίγουρα θα σας ανταμείψει με αναμνήσεις που θα θυμάστε για καιρό. Εμείς, στο Brasil suites, θα κάνουμε την διαμονή σας στην πόλη ακόμα πιο ευχάριστη και υποσχόμαστε να σας βοηθήσουμε με οτιδήποτε χρειαστείτε. Κάντε κράτηση τώρα σε μία από τις σουίτες μας. Δεν είναι ποτέ αργά για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας στην Αθήνα!