Φθινόπωρο στην Αθήνα: γιατί να επιλέξετε αυτή την εποχή για τις διακοπές σας

Από οικογένειες που θέλουν να περάσουν λίγο επιπλέον χρόνο μαζί μέχρι μεμονωμένους ταξιδιώτες που θέλουν να ανακαλύψουν νέες εμπειρίες και να δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις, η Αθήνα ήταν πάντα μια υπέροχη ιδέα και ειδικά το φθινόπωρο. Αυτή η εποχή έχει ένα ιδιαίτερο είδος γοητείας που οι περισσότεροι ταξιδιώτες θα αναγνωρίσουν.

Η ηρεμία είναι αυτό που περιγράφει καλύτερα τις φθινοπωρινές διακοπές στην Ελλάδα γενικά αλλά και στην Αθήνα. Ο ζεστός, ηλιόλουστος καιρός παραμένει για αρκετή ώρα στην ελληνική πρωτεύουσα, κάτι ιδανικό για τον επισκέπτη ώστε να εξερευνήσει την πόλη. Επιπροσθέτως τα τεράστια πλήθη της καλοκαιρινής περιόδου έχουν υποχωρήσει και τα κύρια αξιοθέατα έχουν λιγότερο κόσμο. Η Αθήνα είναι μια πόλη γεμάτη μέρη για εξερεύνηση, ιστορικά μνημεία για επίσκεψη και πράγματα που πρέπει να μάθετε. Αν επισκέπτεστε με την οικογένειά σας... ακόμα καλύτερα. Τα παιδιά σας θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τόσα πολλά κατά τις επισκέψεις σας στα μουσεία και τα αρχαιολογικά μνημεία.

Εφόσον ο καιρός το επιτρέπει, μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Περίπατος στην πόλη, ψώνια στο κέντρο και στα διάφορα εμπορικά κέντρα και απολαμβάνοντας ελληνικά πιάτα και κοκτέιλ σε εστιατόρια και καφέ-μπαρ στις στέγες κτιρίων, σε βεράντες και πεζόδρομους. Η νυχτερινή ζωή της Αθήνας θα είναι το πιο συναρπαστικό χαρακτηριστικό των διακοπών σας.

Επιπλέον, μπορείτε να οργανώσετε μια ημερήσια εκδρομή στα νησιά του Αργοσαρωνικού όπως ο Πόρος, η Αίγινα ή οι Σπέτσες. Ή αν προτιμάτε να μείνετε στην Αθήνα, τα νότια προάστια θα είναι τέλεια για εσάς. Περπατήστε δίπλα στις μαρίνες και απολαύστε το γαλάζιο της θάλασσας και το πράσινο της φύσης. Ξεφεύγοντας από τη βουή του κέντρου, θα βρείτε ωραία γκουρμέ εστιατόρια, καφέ και μπαρ για να απολαύσετε το βράδυ σας δίπλα στη θάλασσα.

Αλλά η διασκέδαση και οι εμπειρίες που θα ζήσετε δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο πρέπει να επιλέξετε αυτή τη σεζόν. Λάβετε υπόψη ότι οι τιμές των δωματίων είναι χαμηλότερες και οι πτήσεις φθηνότερες απ' ότι συνήθως. Μπορείτε να κάνετε την έρευνά σας πριν κάνετε κράτηση και να βρείτε μοναδικές εκπτώσεις στη διαμονή σας.

Ανάμεσα στα άλλα ξενοδοχεία της Αθήνας, το Brasil suites ξεχωρίζει για την πολυτελή διαμονή, τη ζεστή φιλοξενία και την κοντινή του απόσταση από όλα όσα χρειάζεστε. Λίγα λεπτά από το κέντρο της Γλυφάδας και την κοσμοπολίτικη Αθηναϊκή Ριβιέρα θα απολαύσετε μια διαμονή γεμάτη ανέσεις. Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ομορφιά ενός φθινοπωρινού διαλείμματος στην Ελλάδα. Το ξενοδοχείο Brasil είναι το ξενοδοχείο που ψάχνετε στην Αθήνα!