Μενού

4 + 1 συμβουλές για το επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδι στην Αθήνα!

Το να ταξιδεύεις για επαγγελματικούς σκοπούς είναι εκ των πραγμάτων μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από το να ταξιδεύεις για διασκέδαση. Η απομάκρυνση από το σπίτι για μεγάλες χρονικές περιόδους σε συνδυασμό με το άγχος για τη δουλειά είναι αρκετά κουραστικό για τον καθένα.


Με βάση την εμπειρία μας, συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές που πιστεύουμε θα κάνουν το επόμενο ταξίδι σας στην Αθήνα πιο ευχάριστο.

1. Όλα ξεκινούν με τη σωστή οργάνωση του ταξιδιού σας

Ποια αεροπορική εταιρία θα επιλέξετε, τι ώρες θα είναι η πτήση σας αλλά και το κατάλυμα που θα διαλέξετε για τη διαμονή σας είναι μερικά μόνο από τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε. Η καλύτερη ταξιδιωτική συμβουλή είναι να πάρετε μαζί σας μόνο τα απαραίτητα! Ταξιδεύοντας για δουλειά σημαίνει ατέλειωτες ώρες στο δρόμο και μετακινήσεις από το ένα μέρος στο άλλο. Σκεφτείτε επομένως δύο φόρες το τι θα κουβαλήσετε μαζί σας. Επίσης μη ξεχάσετε να οργανώσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζεστε για το ταξίδι σας εκ των προτέρων. Σας ακούγεται εύκολο; Κι όμως, πόσες φορές έχετε βρεθεί να ψάχνετε το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας πριν την επιβίβαση;

2. Επιλέξτε το ξενοδοχείο που σας ταιριάζει

Μπορεί να φαίνεται αυτονόητο αλλά τις περισσότερες φορές δεν είναι. Συνήθως όταν ταξιδεύουμε για δουλειά χρειάζεται να μείνουμε πολλές μέρες σ’ ένα μέρος. Γι’ αυτό, ένα κατάλυμα τύπου διαμερίσματος θεωρείτε καλύτερη επιλογή από ένα απλό δωμάτιο ξενοδοχείου. Σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε σαν το σπίτι σας, θα είναι ακόμη πιο άνετο και εξοπλισμένο με ότι χρειαστείτε. Το κατάλυμα μας, Brasil Suites στη Γλυφάδα, προσφέρει ευρύχωρα και με σύγχρονες παροχές διαμερίσματα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Επιπλέον, αν γίνετε μέλος στο πρόγραμμα Loyalty Club του ξενοδοχείου μας θα λάβετε έκπτωση με την κράτηση σας και μπορείτε να μαζεύετε πόντους για κάθε νύχτα, τους οποίους εξαργυρώνετε σε επόμενη διαμονή.

3. Μην αμελήσετε το υπόλοιπο φόρτο εργασίας σας

Πηγαίνοντας σε συναντήσεις, επαγγελματικές εκδηλώσεις ή σεμινάρια σημαίνει ότι θα βρίσκεστε στο τρέξιμο τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Ωστόσο, ο καθημερινός σας φόρτος εργασίας δεν πρέπει να παραμεριστεί. Επιλέξτε λοιπόν τη διαμονή σας σε κάποιο κεντρικό ξενοδοχείο με εύκολη πρόσβαση σε άνετα, κοντινά καφέ, όπου μπορείτε να συνδεθείτε στο laptop σας και να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας. Οι επισκέπτες του Brasil Suites μπορούν να απολαύσουν τις υψηλής τεχνολογίας ανέσεις μας, όπως η γρήγορη πρόσβαση Wifi σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους ή στην άνεση και την ησυχία του δωματίου τους. Δείτε όλες τις παροχές μας εδώ!

4. Προσέξτε τη διατροφή σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας

Μια πραγματική πρόκληση για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς είναι να παραμείνουν υγιείς. Γενικά, σε συνέδρια και επαγγελματικές εκδηλώσεις ο καθένας εκτίθεται σε εξάντληση, μικρόβια και ανθυγιεινό φαγητό. Προσπαθήστε, όσο μπορείτε, να φάτε υγιεινά και να παραμείνετε ενυδατωμένοι. Το πρωινό στο Brasil Suites υπόσχεται να σας προσφέρει υγιεινές επιλογές που θα σας κρατήσουν καθόλη τη διάρκεια της μέρας. Μια άλλη συμβουλή, σε περίπτωση που έχετε χρόνο, είναι η αναζήτηση ενός κοντινού γυμναστηρίου για να εξασκηθείτε και να απομακρύνετε το μυαλό σας από την εργασία για λίγο χρόνο. Τα δωμάτια και οι πολυτελείς σουίτες μας υπόσχονται να σας εξασφαλίσουν μια τέλεια διαμονή στην Αθήνα. Εάν ταξιδεύετε κατά τη θερινή περίοδο, η πισίνα μας είναι επίσης ένας εναλλακτικός τρόπος για να χαλαρώσετε.

5. Μη ξεχνάτε: Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από τη δουλειά!

Θα έρθει η στιγμή που οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα τελειώσουν, οπότε μη χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τη μαγευτική πόλη της Αθήνας. Για όσους διαμένουν για σύντομο χρονικό διάστημα, η κράτηση εκ των προτέρων κάποια περιήγησης στα βασικά αξιοθέατα με ξεναγό είναι η ασφαλέστερη επιλογή. Όλα είναι προγραμματισμένα ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα άλλο. Για τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, η Αθήνα σίγουρα θα σας προσφέρει μερικές από τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ψάξετε και να επιλέξετε ανάμεσα στις πολλές και διαφορετικές επιλογές που σας προσφέρει.

Ταξιδεύετε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους; Μην ξεχάσετε να κάνετε κράτηση για τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο Brasil στην περιοχή της Γλυφάδας.

Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και