Μενού
suites hotel athens - Brasil Suites

Αθήνα: εξίσου μαγευτική όλες τις εποχές του χρόνου

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς και οι περισσότεροι τουρίστες προτιμούν αυτή την εποχή για να την επισκεφτούν. Τα ειδυλλιακά νησιά με τις χρυσές αμμουδιές και τα καταγάλανα νερά, η πλούσια νυχτερινή ζωή και η ευκαιρία να εξερευνήσουν τα ιστορικά μνημεία της Ελλάδας είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό. Αλλά τι θα λέγατε αν σας προσφέραμε εξίσου ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείτε να ανακαλύψετε στην Αθήνα κατά τη διάρκεια του χειμώνα;

Ο χειμώνας είναι ιδανικός για τους λεγόμενους “budget ταξιδιώτες”. Τα πάντα, από τα αεροπορικά εισιτήρια, τις τιμές των ξενοδοχείων και τις εισόδους σε μουσεία, είναι πιο οικονομικά αυτήν την εποχή του χρόνου. Εκτός από αυτό, οι χώροι είναι λιγότερο γεμάτοι και μπορείτε εύκολα να περπατήσετε και να εξερευνήσετε τα αξιοθέατα με λιγότερο συνωστισμό. Επισκεφθείτε την Ακρόπολη και το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Πάρτε το χρόνο σας, βρείτε το ιδανικό σημείο για να τραβήξετε τις φωτογραφίες σας και δημιουργήστε αναμνήσεις για μια ζωή. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος και φυσικά να δείτε από κοντά την αλλαγή των φρουρών μπροστά από το Προεδρικό Μέγαρο κάθε μία ώρα.

Η Αθήνα, εκτός από ένα πολιτιστικό και ιστορικό κέντρο, είναι μια κοσμοπολίτικη μητρόπολη με αστικό χαρακτήρα. Αυτό που οι Έλληνες αγαπούν περισσότερο είναι να βγαίνουν έξω και να διασκεδάζουν και αυτό πρέπει να κάνετε και εσείς στις διακοπές σας. Χαθείτε μέσα στις γραφικές γειτονιές της Πλάκας, χαλαρώστε και απολαύστε έναν καφέ ή ένα μεσημεριανό σε ένα από τα πολλά μέρη που θα βρείτε εκεί. Στο κέντρο της πόλης θα βρείτε επίσης πολλά μπαρ και εστιατόρια με ταράτσες που προσφέρουν εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη και όλη την Αθήνα.

Για τους αθλητές και τους λάτρεις της περιπέτειας, η Αθήνα είναι επίσης καλή ιδέα. Από την οργάνωση πεζοπορίας στον Υμηττό ή τον λόφο του Λυκαβηττού μέχρι το σκι μόνο λίγες ώρες μακριά, στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε. Αν μπορείτε, γιατί να μην δοκιμάσετε τη συναρπαστική εμπειρία του skydiving;

Ό, τι κι αν αποφασίσετε, ένα πράγμα είναι σίγουρο, η Αθήνα θα σας γοητεύσει προσφέροντας καταπληκτικά μέρη να επισκεφτείτε και πολλά πράγματα να κάνετε. Έτσι, αν σχεδιάζετε να έρθετε  σύντομα, εξερευνήστε το ξενοδοχείο μας Brasil suites στη Γλυφάδα και μόλις λίγα λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και