Μενού
suites hotel athens - Brasil Suites

4 Υπέροχες και Καλοκαιρινές Προτάσεις για Ρομαντικές Βραδινές Βόλτες στην Αθήνα!

4 Υπέροχες και Καλοκαιρινές Προτάσεις
για Ρομαντικές Βραδινές Βόλτες στην Αθήνα!

Δείτε 4 πανέμορφες βραδινές βόλτες που μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα για να θυμηθείτε πως, αν και δεν είναι ακόμα Αύγουστος, οι καλοκαιρινές διακοπές δεν αργούν!

Είναι καλοκαίρι, ο ήλιος έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο ζεστός και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι Αυγουστιάτικες διακοπές. Μέχρι τότε, όμως, πρέπει να περάσουμε καλά και στην πόλη.
Λυκαβηττός Έχετε πάει βράδυ στον Λυκαβηττό; Όποια κι αν είναι η απάντηση είναι ένα από τα πιο όμορφα και ρομαντικά μέρη για να περάσετε ένα καλοκαιρινό βράδυ. Φορέστε άνετα παπούτσια, πάρτε και μια ζακέτα μαζί σας (έχει δροσιά εκεί πάνω τα βράδια) και περπατήστε μέχρι την κορυφή. Αν δεν είστε τέτοιος τύπος και βαριέστε το περπάτημα, υπάρχει η λύση του τελεφερίκ. Μπορείτε να το πάρετε από την οδό Αριστίππου στο Κολωνάκι και η τιμή του είναι στα 7 ευρώ. Μια άλλη λύση είναι να πάρετε το αυτοκίνητό σας και να το αφήσετε στο parking που βρίσκεται στην κορυφή. Απολαύστε την απίστευτη θέα από τα πεζούλια του λόφου είτε από τη βεράντα του εστιατορίου κάτω από το εκκλησάκι.

Γνωρίζατε πως σύμφωνα με την μυθολογία ο Λυκαβηττός ήταν ένας βράχος που κουβαλούσε στα χέρια της η θεά Αθηνά και της έπεσε μετά από μια κακιά είδηση που της έφερε ένα κοράκι; Λέγεται, μάλιστα, πώς τότε ήταν που τα κοράκια έγιναν μαύρα.

Πλάκα Όπου κι αν βρίσκεστε στην Αθήνα μπορείτε με τη βοήθεια του Μετρό και λίγη καλή θέληση να βρεθείτε σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της. Η Πλάκα και τα Αναφιώτικα συνδυάζουν πολλά. Από τη μια μεριά έχει πολύ κόσμο (ντόπιους και τουρίστες) και από την άλλη ησυχία και ρομαντισμό. Περιπλανηθείτε στα στενά, γίνετε ένα με τον κόσμο και ανηφορίστε στα δρομάκια προς τα Αναφιώτικα. Η συνοικία των Αναφιώτικων χτίστηκε από εργάτες από την Ανάφη που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή στα μέσα του 19ου αιώνα. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως η συνοικία χτίστηκε ακολουθώντας την αρχιτεκτονική των Κυκλάδων.

Μικρολίμανο και Καστέλλα Ο λόφος της Καστέλλας είναι ίσως ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Πειραιά. Εκεί θα δείτε παλιά αρχοντικά και εκπληκτική θέα. Αφού περάσετε τα μπαράκια, τις καφετέριες και τα εστιατόρια του Μικρολίμανου θα ανεβείτε τον λόφο, που έχει ύψος 90 μέτρα. Αυτό που θα παρατηρήσετε κατεβαίνοντας από το λόφο προς τα κάτω είναι πως όλα τα δρομάκια της κατηφορίζουν μέχρι το «μπαλκόνι» της, το φαρδύ πεζοδρόμιο στη Λεωφόρο Παπαναστασίου.

Μαρίνα Φλοίσβου Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς βλέποντας την πανέμορφη Μαρίνα στο Φλοίσβο είναι πως μοιάζει με χολιγουντιανό σκηνικό και δεν έχει φυσικά να ζηλέψει σε τίποτα την μαγική Νίκαια της Γαλλίας. Αν θέλετε να κάνετε μια ήσυχη βόλτα καλό είναι να επισκεφτείτε την Μαρίνα ένα βράδυ καθημερινής καθώς τα Σαββατοκύριακα δεν θα βρείτε να παρκάρετε ούτε… τον εαυτό σας! Έχει τόσες ομορφιές στο Παλαιό Φάληρο και ειδικά η παραλία του που άξια αποτελεί κομμάτι αυτού που οι ξένοι αποκαλούν Αθηναϊκή Ριβιέρα. Εκεί μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, από το να περπατήσετε απολαμβάνοντας την ομορφιά της θάλασσας, να κάνετε ποδήλατο (μέχρι το Σεπτέμβριο διατίθενται δωρεάν από το Δήμο από τις 5:30 μέχρι και τις 8:30 το βράδυ), να φάτε ψητό καλαμπόκι (ή και κάτι πιο επίσημο) και φυσικά να χαλαρώσετε περιμένοντας τις διακοπές σας.[/vc_column][/vc_row]

Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και